Велес

Марјан Далев професор во паралелка за фудбал IV-та година во Велес, предава: Тренинг-фудбал, Теоретски основи на фудбал, Основи на биомеханика, Психомоторика

Професор Марјан Далев професор во паралелка за фудбал IV-та година во Велес, предава: Тренинг-фудбал, Теоретски основи на фудбал, Основи на биомеханика, Психомоторика и Класно раководство. За време на вонредната состојба користиме електронска комуникација со учениците преку ФБ-група каде ги споделувам материјалите за учење и задачите кои треба дас е решат.
Потребните материјали може да ги симнете тука

Сподели:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin