Ива Младеновска ученик во ДСУ Спортска академија, прогласена за најдобра млада спортистка за 2021 год

Агенцијата за млади и спорт ги прогласи најдобрите спортисти во повеќе категории за годината што полека си заминува.

Меѓу наградените беше и Ива Младеновска, која беше прогласена за најдобра млада спортистка за 2021 година.