ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2023/24 ГОДИНА

Драги ученици, почитувани родители/старатели,

Учебната година ќе започне на 1.9.2023 (петок) во седиштата каде се сместени нашите паралелки во сите градови во Македонија.

Ви посакуваме среќен и успешен почеток!

ДСУ Спортска академија