Кренар Сулејмани стрелец на гол за Македонската репрезентација

На 10 меѓународен турнир “Миљан Миљаниќ” кој се одржа на 14.5.2024 помеѓу младите кадети од Северна Македонија и Србија се играше првиот натпревар со резултат 1:1 . Најнапред Алекса Петровиќ ја доведе Србија во водство, а по четири минути игра израмни нашиот ученик од прва година во Спортска академија Кренар Сулејмани