Општински училишен турнир во мал фудбал -Струмица

На ден 18.10.2021 се одржа општински турнир во мал фудбал за средни училишта на кое учество зеде и дисперзираната паралелка во фудбал од Струмица и го освои првото место. Беа постигнати следниве резултати:

Полуфинале:

СОУ “Никола Карев” – ДСУ “Спортска Академија”
1 : 5

Финале:

ДСУ “Спортска Академија” – СОУ “Јане Сандански”
4 : 2

Со освоеното прво место на турнирот диспер.паралелка од Струмица се стекна со право за учество на регионалниот турнир.

Одговорен професор:

Далибор Оздоленовски