Струмица

Известување од професор Славе Иванов

Предметен професор во дисперзираната паралелка по Фудбал во Струмица во клас I-5Ф

по следниве предмети:

1.Теориски основи на фудбалот

2.Основи на биомеханика

3.Психомоторика

4.Тренинг-Фудбал

Професор Славе Иванов со своите ученици одржува Е-настава преку онлајн платформа google classroom,која е од  затворен тип и до нејзе пристап имаат само учениците со код за најава,а за интерактивна настава ја користиме затворената група на facebook messenger-I-5Ф клас.
Наставните теми кои ке се одработуваат во наредниов период  за предметите се поставени во платформата google classroom.
За сите дополнителни прашања и нејаснотии слободно обратете се на следниот email:ivanovslave@gmail.com

Сподели:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin