Струмица

24/03/2020 admin 0

Известување од професор Славе Иванов Предметен професор во дисперзираната паралелка [повеќе…]

Штип

24/03/2020 admin 0

Проф. Ана Коцева Прва год https://www.facebook.com/groups/605641663351740Втора год https://www.facebook.com/groups/894874750946993/Трета год https://www.facebook.com/groups/200331628069475/ Професор Јакимовски Мирко [повеќе…]

Куманово

24/03/2020 admin 0

ДИСПЕРЗИРАНА ПАРАЛЕЛКА  1-10К (КУМАНОВО) -ТЕОРЕТСКИ ОСНОВИ НА КОШАРКА –ПСИХОМОТОРИКА -БИОМЕХАНИКА [повеќе…]