Во Кавадарци одбележан денот на Спортската академија

Учениците од дисперзираните паралелки по кошарка во Кавадарци, по повод денот на основањето на ДСУ Спортска академија одиграа меѓусебен кошаркарски натпревар.

Сподели:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*