Доделена благодарница на конфекцијата „Ноел“

На 7-ми декември 2016година, денот на основањето на Спортската академија, беше доделена благодарница на конфекцијата „Ноел“.

Конфекцијата со својата донација на дел од производите кои ги нуди ја покажа несебичната поддршка  на Спортската акaдемија.

Сподели:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*