Одбележан денот на Спортска академија во Тетово

Учениците од дисперзираните паралелки по фудбал во Тетово, по повод денот на основањето на ДСУ Спортска академија одиграа турнир во мал фудбал.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*