Одржан турнир во мал фудбал во Гостивар

Учениците од дисперзираните паралелки по фудбал во Гостивар, по повод денот на основањето на ДСУ Спортска академија одиграа турнир во фудбал.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*