Паралелки по фудбал

За спортските паралелки по фудбал
(Фудбалска федерација на Македонија)

Гостивар (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Кичево)
Место: Терен на општина Гостивар со вештачка трева – Гостивар,
Датум: 26.04.2016г, 15:00 часот;
Почеток: 15.00 часот
Собир и евидентирање: 14:00ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016 г. кај регионалниот координатор Арѓент Беќири 078/225-555

Тетово (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: нема)
Место: терен на општина Тетово, со вештачка трева
Датум: 26.04.2016г,
Почеток:10.00ч
Собир и евидентирање: 09.00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016 г. кај регионалниот координатор Фисник Хисени 070/769-466

Охрид (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Струга и Дебар)
Место: терен на Општина Охрид со вештачка трева Билјанини Извори,
Датум: 06.05.2016г
Почеток: 12:00 ч,
Собир и евидентирање: 11.00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Гоце Толески 078/208-604

Битола (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Демир Хисар и Ресен)
Место: терен на Општина Битола со вештачка трева,
Датум: 27.04.2016 г
Почеток: 15:00 ч,
Собир и евидентирање: 14:00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Лазo Гаштаров 076/282-070

Прилеп (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Крушево, Македонски Брод, Кавадарци и Неготино)
Место: терен на Општина Прилеп со вештачка трева
Датум: 27.04.2016г
Почеток: 12:00 ч,
Собир и евидентирање: 11:00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Тони Наумоски 078/308-575

Струмица (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Гевгелија, Валандово, Радовиш, Дојран, Берово, Пехчево, Миравци и Демир Капија)
Место: стадион „Младост“ или терен на Општина Струмица со вештачка трева
Датум:28.04.2016г
Почеток: 15:30ч,
Собир и евидентирање: 14:30 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Васко Георгиев 075/259-453

Штип (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Кочани, Виница, Свети Николе, Пробиштип, Делчево, Кратово, Крива Паланка и Македонска Каменица)
Место:терен на Општина Штип, со вештачка трева
Датум:28.04.2016г,
Почеток: 10:00ч,
Собир и евидентирање: 09.00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Димитар Маџунаров 078/476-715

Велес (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Градско)
Место: тренинг центар на ФФМ- терени со вештачка трева во Скопје – организиран превоз од ФФМ за поаѓање ќе ги информира координаторот
Датум:04.05.2016г,
Почеток 17:00 ч
Собир и евидентирање: 14.30 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Димитар Здравковски 071/274-402

Скопје (други општини кои ги опфаќа ова селектирање: Куманово)
Место: Тренинг Центар на ФФМ – терени со вештачка трева
Датум: 04.05.2016г
Почеток: 10:00 ч,
Собир и евидентирање: 09.00 ч, пријавување најдоцна до 22.04.2016г. кај регионалниот координатор Марјан Јовановски 078/748-915

За сите кандидати кои ќе ја поминат првата селекција, втор круг на селекции ќе се организира во деновите 24,25 и 26 мај 2016г на Тренинг Центарот на ФФМ со почеток во 11.00ч, а превозот на кандидатите ќе биде организиран од страна на ФФМ преку регионалните координатори.
*Сите заинтересирани кандидати треба да приложат потврда за извршен лекарски преглед од овластена установа за спортска медицина или да приложат индивидуална лиценца за регистрација за клуб во МФФ за сезона 2015/2016

Сподели:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin