Победа на ДСУ Спортска академија против Лукоил Академик

На меѓународниот кошаркарски турнир „Спортска академија 2017“, екипата на ДСУ Спортска академија ја победи соодветната младинска екипа на КК Лукоил Академик Софија.

Играчите на Спортската академија со максимален ангажман и агресивна игра успеаа да извојуваат победа против ваквиот реномиран противник.
 

Сподели:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*