Промоција на УТМС пред матурантите од ДСУ Спортска академија во Скопје

Матурантите од средното училиште ДСУ „Спортска академија“ ја проследија презентацијата на тимот од професори и асистенти од Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје. Посебен интерес кај матурантите привлече меѓународно признатата диплома, уникатниот начин на студирање и полагање, платената практична работа во странство и функционалноста на Центарот за кариера на УТМС, кој е главната алка помеѓу студентите и бизнис заедницата во Македонија и странство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*