Запиши се во ДСУ Спортска академија

Првото пријавување на учениците ќе се врши од 10.06.2022 од 10:00 часот до 15.06.2022 година до 15:00 часот
Кликни го линкот кој води до онлајн апликацијата
➡️ https://e-uslugi.mon.gov.mk
Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи
Притисни аплицирај
Испечати ја потврдата која треба да ја приложиш во нашето училиште со останатите документи на 16.06.2022 од 12:00 до 19:00 часот или 17.06.2022 година од 07:00 до 19:00 часот
📢 Проследете ги деталните информации за потребни документи за упис и процесот на апликација на http://sportskaakademija.edu.mk/интерен-оглас-за-упис-на-ученици-во-прв/
Контакт: 077/861-661 Марија Конеска