Струмица

Известување од професор Славе Иванов

Предметен професор во дисперзираната паралелка по Фудбал во Струмица во клас I-5Ф

по следниве предмети:

1.Теориски основи на фудбалот

2.Основи на биомеханика

3.Психомоторика

4.Тренинг-Фудбал

Професор Славе Иванов со своите ученици одржува Е-настава преку онлајн платформа google classroom,која е од  затворен тип и до нејзе пристап имаат само учениците со код за најава,а за интерактивна настава ја користиме затворената група на facebook messenger-I-5Ф клас.
Наставните теми кои ке се одработуваат во наредниов период  за предметите се поставени во платформата google classroom.
За сите дополнителни прашања и нејаснотии слободно обратете се на следниот email:ivanovslave@gmail.com

Професор Сања Митева по Бизнис и претприемништво на IV година во дисперзирана паралелка фудбал Струмица.

Меил за комуникација: sanjamiteva_90@yahoo.com

Во прилог е материјалот кој е сработен со спортската академија фудбал – IV год – Струмица по предметот бизнис и претприемништво. Комуницираме преку посебна група на facebook, каде се споделуваат материјалите и активностите.Повратните ифнромации од учениците ги добивам на меил или на messenger.
Потребните материјали можете да ги превземете тука

Известување од професор Драги Стојменов                                                 

Јас како класен раководител на 4година дисперзирана паралелка-фудбал, Струмица, од моја страна ги известив сите професори кои предаваат во мојот клас за реализација на онлајн настава. Имам направено група на фб така што сите ученици и професори се ставени во групата и засега одлично функционира. По предметот психологија професорката има направено посебна група каде комуницира со учениците. 
Како професор по предметите: Теоретски основи на фудбал, Тренинг фудбал, Психомоторика, Основи на биомеханика функционираме онлајн исто преку фб група затворена.
За дополнителни информации на меил: dragistojmenov85@gmail.com

Известување од професор Далибор Оздоленовски

Професор Далибор Оздоленовски со своите ученици одржува Е-настава преку онлајн платформа google classroom,која е од  затворен тип и до нејзе пристап имаат само учениците со код за најава,а за интерактивна настава ја користиме затворената група на facebook messenger-II-5Ф клас.
Наставните теми кои ке се одработуваат во наредниов период  за предметите се поставени во платформата google classroom.
За сите дополнителни прашања и нејаснотии слободно обратете се на следниот email:daliborozdolenovski@yahoo.com
Прилог…
Наставни единици кои што ќе се обработуваат следниот период

Материјали Драги Стојменов 4та година Теоретски основи фудбал и Основи на биомеханика

Потребните материјали може да ги превземете од тука

Драги Стојменов 4та година фудбал Струмица материјал по Теоретски основи на фудбал и Основи на Биомеханика

Потребните материјали може да ги превземете од тука

Материјали од Драги Стојменов IV-фудбал Теоретски основи фудбал и Основи на биомеханика Струмица

Потребните материјали може да ги превземете од тука

Материјали од Драги Стојменов IV-фудбал Теоретски основи фудбал и Основи на биомеханика Струмица

Потребните материјали може да ги превземете од тука