Три победи на ДСУ Спортска академија

Ракометната екипа на ДСУ Спортка академија одигра со младинските екипи на РК Вардар, РК Пролет и РК Металург – јуниор, во спортската сала Македонски Херои во Скопје. Овие натпревари се дел од предвидените во програмата за натпревари на академијата како контролни мечеви пред претстојните меѓународни натпревари.

[huge_it_gallery id=”9″]

[huge_it_gallery id=”10″]

[huge_it_gallery id=”11″]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*