Второ место на европскиот турнир за јуниори до 18 години

Викторија Веселинова и Ана Ристевска го освоија второто место во двојки на престижниот меѓународен турнир TennisPark Open во Скопје кој се одржување од 07.05 до 13.05.2018 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*