Огњановска и Таневска втори во двојки на ИТФ турнирот во Тирана

Учениците од паралелките по тенис при Спортската академија успешно се претставија на младинскиот меѓународен тениски турнир – Tirana Open U18, кој се одржа во периодот од 09-14 септември 2017.
На истиот учество зедоа претсавници од 18 земји меѓу кои и од Македонија.

[huge_it_gallery id=”14″]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*