Одбележан денот на основањето на Спортска академија и во Велес

Учениците од дисперзираните паралелки по ракомет во Велес, по повод денот на основањето на ДСУ Спортска академија одиграа меѓусебен ракометен натпревар.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*