Одржан ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017

Во Скопје од 23.4.2017 г. до 30.4.2017 г. се одржа ITF јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017. На турнирот учествуваа повеќето ученици на ДСУ Спортска академија од паралелките за тенис. Најголем успех забележа ученикот Лука Љубен Андонов кој во натпреварите во двојки играше во финалето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*