Подадена „Рака на пријателство“

Денес подадовме рака на пријателството помеѓу ДСУ Спортска aкадемија и Ракометниот Сојуз на Централна Србија, во знак на соработка, сегашна и идна !!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*