Предавање на тема „Генијалноста во спортот“

Предавање на тема „Генијалноста во спортот“. Предавањето го одржа д-р Жарко Костиќ пред учениците од I и II година од ДСУ Спортска академија-Скопје.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*