Успешно организиран пријателки меч со академијата од Словенија

Пријателски меч Спортска академија Македонија 4 : 2 Спортска академија Словенија
Стрелци на головите за Спортска академија Македонија 2 Марко Ѓорѓиевски, 1 Енис Фазлагиќ, 1 Јакуп Бериша.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*