Второ место за Лука Андонов од натпреварот во Тирана

Учениците од I, II и III година од паралелките за тенис учествуваа на меѓународен ITF турнир од петта категорија во Тирана од 26.5. – 1.6.2017година. Најуспешен беше ученикот Лука Љубен Андонов кој освои второ место на натпреварите во двојки.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*