АРИС, ПАРТИЗАН И ЛУКОИЛ АКАДЕМИК – ГОСТИ НА СПОРТСКА АКАДЕМИЈА

ДСУ Спортска академија ќе организира меѓународен кошаркарски турнир во младинска конкуренција М18, на кој ќе учествуваат екипите на КК „Арис“, КК „Партизан“ и КК „Лукоил Академик“.
Турнирот ке се одржи во салата на КК „Работнички“ во Градскиот парк, и тоа на 9, 10 и 11 јуни, со почеток на натпреварите во 17:30 и во 20:00 часот. Во недела, последниот ден од турнирот, натпреварите ќе започнат во 13:00 и во 15:00 часот, по што ќе бидат доделени посебни награди за тимовите и поддржувачите на турнирот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*